Tankeverkstad och aktiv bebis

Att klockan sex fortfarande ligga och vrida på sig i sängen är ren tortyr. Kan verkligen inte somna. Hjärnan går på högvarv om absolut allt och inget samtidigt som bebis lever rövare. Ögonen dåsar till ibland av trötthet men hjärnan tycks inte fatta galoppen. 


Vad tänker jag på då? 
Tja egentligen ingenting. Kanske en del tankar om att det skulle hända bebis någonting såhär sent. En mardröm som inte får bli verklighet. 
Att förlossningen ska sätta igång nu när bebis inte är färdigbakad. Skulle det hända hade jag aldrig fattat och säkert skada bebis. 
Har blivit nojig för vissa rörelser då det känns som att jag klämmer bebisen hur jag än försöker göra. Vet att det knappt är möjligt men när det plötsligt och hastigt tar stopp kan en inte låta bli att känna lite skuld för att mosa sin bebis. 
Sammandragningar med olika intensitet som bm säger är helt ofarliga bara väldigt många. Men tänk om dom helt plötsligt gör att jag öppnar mig eller tappen påverkas. Jag har ju helt ignorerat dessa sammandragningar sen jag kollade tappen. Osv osv, runt runt i huvudet hela natten. Plus då min älskade därinne som rör sig kraftigt och framkallar många sammandragningar och små krämpor❤️

Ja ni ser,  tusen onödiga och löjliga tankar om egentligen ingenting.