Gravid v. 30

Äntligen ett nytt tiotal! Dessutom sista tiotalet en går igenom (bortsett från om en går över men inprincip). Har längtat jättemycket till att få gå in i denna veckan, verkligen en milstålpe. 


Enligt appen är bebis 36cm och väger ca 1,5kg, börjar bli stor. Bebisen kan redan nu lägga sig tillrätta. Skulle vara kul och veta hur bebis ligger nu. Känner ilningar neråt ganska mycket och de flesta sparkar är en bra bit ovanför naveln. Kanske har den lagt sig rätt? Dock har jag under senaste dagarna känt jätte hårda sparkar långt långt ut på höger sida så jag vet inte. Tror inte dom kollar det nästa bm besök om tio dagar heller, utan blir nog nästa igen därpå. 

Har tyvärr börjat må lite illa från och till men efter mycket magkatarr från åttonde klass till studenten är min magsäck väldigt känslig så säkert bebis som är där och irriterad. Annars mår jag bra. En hemsk trötthet som kommer vissa dagar men för det mesta har jag mer energi nu än vad jag haft sedan jag plussade. 

Magen känns fortfarande inte speciellt tung men känner mig ändå lite otymplig och att den är vägen ibland. Kan gå in i dörrkamrar och dörrar för att jag inte öppnar tillräkligt för att mage och jag ska få plats 😅